Siirry sisältöön

All Huskies

Tervetuloa tutustumaan elämäntapaamme rekikoirien kanssa.

Tarjoamme laadukkaita koiravaljakkosafareita jo usean vuoden kokemuksella. Kennelimme sijaitsee Kittilässä ja uramme varrella avautuu upeat maisemat Pallas- Yllästunturin kansallispuistoon. Pyrimme toteuttamaan safarit mahdollisimman luonnon mukaisesti, myös opas ajaa mukana koiravaljakolla. Voit valita retken 5km,10km,15km, 20km metsäkota tai 30 km huskypäivä safareista. Ohjelmiin sisältyy kuljetus Leviltä Kittilän koiratarhalle ja takaisin Leville. Teemme myös räätälöityjä safareita asiakkaiden tarpeiden mukaan 5-40km.

Kesä – syysaikana järjestämme myös koirien rapsuttelukieroksia (Kennelvierailuja), jolloin pääset viettämään aikaa isoon aitaukseen koiralauman kanssa. Syyskuun alusta – Marraskuun lopulle voit osallistua rekikoirien syyskauden treeni safarille.

Kennelissä voit tutustua rekikoiriimme vauvasta vaariin, jotka ovat rodultaan alaskanhuskeja ja mukana vielä muutama jo eläkeläis siperianhusky. Koirien hyvinvointi on meille aina ykkös asia ja panostamme myös kestävään kehitykseen. Meille on myönnetty Green Activities vastuullisen matkailun sertifikaatti, joka on myös ainoa sertifikaatti mikä sisältää laajan osion matkailu eläinten hyvinvointia.

Koiramme ovat myös menestyneet rekikoirakilpailuissa ja vuosien varrella ovat saavuttaneet keskipitkillä matkoilla EM-kultaa ja Pohjoismaiden mestaruuden. Nyt olemme enemmän keskittyneet pitempien matkojen treenaamiseen.

Voit myös varata safarin tai ostaa lahjakortin ah.pauliina@gmail.com tai 0401768998
Meillä voit käyttää myös E-passi, Eazybreik ja Smartum liikuntaseteleitä, tee varaus ah.pauliina@gmail.com tai 0401768998

<code


>

Book your trip now